X

Circled is ready for translating to any language translated by the WordPress community!Visit

Info ::

alles wat je wil weten over onze vereniging

De Kultuurfabrik is een vereniging die zich bezighoudt met het verwezenlijken van audiovisuele projecten.
Concreet verdelen we dit in vijf categorie├źn:

Videoclips

Enerzijds richten we ons naar (jonge) muzikanten van eigen bodem. Aan hen bieden we de kans om videobeelden bij een bepaald nummer te brengen. Tegenwoordig moet je namelijk in de muziekwereld niet enkel auditief maar ook visueel denken. Samen met de artiest gaan we voor een clip die de geest van het nummer zo goed mogelijk uitademt. Bekijk hier onze videoclip portfolio.

Film & docu

Anderzijds willen we ook kortfilms produceren. Dit kan heel breed opgevat worden, van fictie tot docu tot… Het gaat hier om volledig eigen projecten. Het hele productieproces wordt door de Kultuurfabrik gedaan, van het schrijven van het scenario tot de montage. Hier vind je de projecten onder deze categorie terug die we tot hiertoe maakten.

Live captaties

Ook live captaties van bv. concerten, optredens of theatervoorstellingen worden door de Kultuurfabrik gedaan. Wij filmen met meerdere camera’s en maken achteraf een montage en zorgen indien gewenst voor een dvd. Een overzicht van de live captaties die we deden, vind je hier.

Trailers & promoclips

Sinds kort focussen we ons ook op trailers en promoclips. Dit kan gaan over theatervoorstellingen, events, … Een overzichtje vind je hier.