X

Circled is ready for translating to any language translated by the WordPress community!Visit

Catch Me If You Can ::

Bohemian Productions


Bohemian Productions brengt “Catch Me If You Can” voor het eerst naar Vlaanderen. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks in de hoofdrollen.

De jonge Frank Abagnale Jr. trekt na de scheiding van zijn ouders de wereld rond. Bij gebrek aan dollars geeft hij zich onterecht uit voor piloot, dokter en advocaat. Het levert hem veel geld, talloze gratis vliegtickets en een topjob aan het hoofd van een ziekenhuis op. Maar de FBI komt hem op het spoor, het kat-en-muisspel begint en Frank krijgt een opmerkelijke band met FBI-agent Carl Hanratty. Zal Frank opgepakt en ontmaskerd worden? Zal hij zijn ware “ik” moeten tonen om zijn geliefde Brenda niet te verliezen? Frank komt in nauwe schoentjes te staan en kan niet blijven weglopen van zijn daden en verantwoordelijkheden…

Dit waargebeurde verhaal beleeft in deze musical zijn Belgische première! Het is een humoristische maar ook diepgaande show die op een originele manier op scène zal gezet worden. De muziek bevat jazz- en popinvloeden en zal daardooor erg fris en aangenaam in de oren klinken! Een speciale musicalervaring die u zeker niet mag missen!

Info

opnamedatum – 5/05/2018
locatie – Stadsschouwburg, Sint-Niklaas

Crew

camera – Nicola de Maagd, Gwendolyn Durinck, Michael Tourné
montage – Michael Tourné & Gwendolyn Durinck
grafisch ontwerp dvd – Hans Claes