X

Circled is ready for translating to any language translated by the WordPress community!Visit

Love Story ::

BSO Producties


Dit tragiromantische verhaal over Jenny en Oliver werd in een intieme musical gegoten met magistrale tekst, unieke muziek en bij de keel grijpende scènes. Een must see voor iedere musicalliefhebber die wil meegevoerd worden door een stroom aan emoties.

LOVE STORY vertelt het verhaal van een rijke student rechten (Oliver) en een chaotische losbol van een muzikante (Jenny). Ze ontmoeten elkaar op toevallig wijze, maar de vonk slaagt al snel over.
Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, is de aantrekkingskracht tussen beiden groot, zo groot dat het niet lang duurt voor ze partners worden. Zoals te verwachten, verloopt het opbouwen van die relatie niet van een leien dakje met hun grote verschil in interesses, vrienden, en zeker niet te vergeten… hun familie!

Zowel Jenny’s als Olivers ouder(s) staan niet achter de relatie van de twee, en geloven dat hun kind zich in z’n ongeluk stort… Geen stabiele basis voor een huwelijk dus. Wanneer Jenny en Oliver toch doorzetten en samen naar hun geluk toebouwen, blijkt dat Jenny leukemie heeft. Het koppel vecht samen in al hun liefde tegen dit onverbiddelijk harde noodlot.

Info

TRAILER
opnamedatum – 26/04/2015
locaties – Kunstenhuis deFeniks, San Marco Village, Sint-Bavokerk

LIVE CAPTATIE
opnamedatum – 12/09/2015
locatie – CC De Kern, Wilrijk

Crew

TRAILER
camera – Gwendolyn Durinck & Michael Tourné
montage – Michael Tourné
regie – Manu Jacobs

LIVE CAPTATIE
camera – Hans Claes & Ruud Vervoort
montage – Michael Tourné
grafisch ontwerp dvd – Hans Claes

Teaser live captatie

 

Foto’s

[nggallery id=15]