X

Circled is ready for translating to any language translated by the WordPress community!Visit

The Wild Party ::

Bohemian Productions


New York, 1928: de roaring twenties, de drooglegging, de illegale kroegen, de jazz, de charleston … The sky is the limit!
We ontmoeten twee revueartiesten: Queenie, een dansmeisje, en Burrs, een clown. De ‘perfecte relatie’ tussen die twee is na een paar jaar behoorlijk bekoeld. De passie heeft plaatsgemaakt voor wantrouwen en verveling.

Om uit die sleur te geraken, organiseert Queenie vanavond een wild feestje. Ze nodigt haar beste vriendin en vroegere rivale Kate uit, die zelf haar nieuwste prooi, mister Black, meebrengt. Daarna stromen de andere flamboyante gasten van het decadente uitgangsleven binnen …

Het wordt een feest waar het dak af moet! Onder invloed van drank en drugs stijgt de feestvreugde tot een ongekende hoogte. Het ontaardt in een orgie! Er wordt gevochten …
Na een worsteling valt er een schot …

The Wild Party is een Amerikaanse musical van Andrew Lippa uit 2000, gebaseerd op het jazzgedicht The Wild Party van Joseph Moncure March.

Bohemian Productions gaat alweer een roekeloze uitdaging aan met deze swingende, stomende musical. We nodigen je graag uit op ons wilde feestje! Laat je meeslepen en benevelen!

Let’s party!

Info

opnamedatum – 4/05/2014
locatie – Stadsschouwburg Sint-Niklaas

Crew

camera & montage – Michael Tourné
grafisch ontwerp dvd – Hans Claes